• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Brøndby: Henter topspillere sent i transfervinduet

Brøndby: Henter topspillere sent i transfervinduet
Illustration

Brøndby regner med at tilknytte et par absolutte topspillere i transfervinduet - men det bliver først sent på sommeren.

Af Ole Hoffskov

Brøndby bragede igennem på transfermarkedet for præcis et år siden, hvor ikke færre end ni spillere blev hentet til den københavnske Vestegn. Ved den lejlighed hentede de blå-gule både spillere til start 11'eren og til bredden. Samme taktik lægger man ikke for dagen denne sommer, hvor Brøndby kun går efter topnavne, der kan træde direkte ind og forstærke et i forvejen profilrigt mandskab.

Af samme årsag forventer sportschef Per Rud også, at man skal et stykke ind i transfervinduet, før Brøndby begynder at markere sig. Men han forventer, at to til fire nye kommer til klubben.

- De spillere, som vi forsøger at tiltrække til Brøndby i det her transfervindue, har en kaliber, som gør, at det ikke er aktuelt her og nu. Jeg ville selvfølgelig gerne have hentet de spillere i maj, men den kategori af spillere var ligesom ikke tilgængelige i maj. Derfor må vi igennem møllen, siger Per Rud til programmet Mandagstræner på bt.dk og tilføjer:

- Vi kigger slet ikke på breddespillere. Vi kigger på spillere, som kan gå ind og forstærke os. Du kan tage eksempelvis Boulahrouz og Ørnskov, som har gjort det sindssygt godt, og hvis vi skal have spillere ind, så skal de være bedre end dem, og det er altså ikke nogen nem opgave. Det har været to rigtig dygtige spillere, som vi også mener kan hjælpe os fremadrettet. Vi kigger på topspillere med udenlandsk snit, som kan løfte forretningen, fordi vi skal ud og spille Europa.

Brøndby sluttede på fjerdepladsen i den forgangne sæson.