• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Brøndby IF forventer et transferresultat i omegnen af nul

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Brøndby IF vil mere end halvere underskuddet i 2020 - i den forbindelse har klubben en række mål på- og udenfor banen, der skal realiseres.

Af Ole Hoffskov

Brøndby IF havde på forhånd varslet om et blodrødt årsregnskab, og torsdag morgen har de blå-gule løftet sløret for et underskud på 78,7 millioner kroner for 2019.

2020 skal være et langt bedre år, og Superliga-klubben sigter efter et underskud i niveauet 20-30 millioner kroner - altså mere end en halvering af underskuddet fra sidste år. For at det skal blive en realitet, er der en række sportslige- og økonomiske mål, der skal realiseres.

Læs også:Brøndby styrtbløder: Præsenterer kæmpe underskud

Brøndby IF oplyser i årsrapporten, at man i 2020 sigter efter et transferresultat, inkl. afskrivninger på kontraktrettigheder, i niveauet minus syv millioner til plus tre millioner kroner. Klubben kalkulerer altså med alt fra et lille underskud til et lille overskud. 

Den opgave er især op til fodbolddirektør Carsten V. Jensen at løse, men der stilles også krav til Niels Frederiksen og spillertruppen.

Læs også:FCN-sommerindkøb var på besøg i Farum i januar

Målet for indeværende sæson er, at Brøndby IF skal i top tre, og det skal de blå-gule ligeledes være, når 2020 går på hæld. Ydermere skal Brøndby IF som minimum nå kvartfinalen i pokalturneringen i næste sæson.

Brøndby IF er aktuelt på fjerdepladsen i Superligaen med to point op til AGF på tredjepladsen. Århusianerne har en kamp i baghånden. 

Læs også:FC Nordsjælland henter ung forsvarsspiller i Sverige

Læs også:Månedens Hold i Superligaen - februar

Læs også:Zorniger afslører i interview: Afviste rollen som sportsdirektør i Brøndby