• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Brøndby jagter transferfri etiopier

Brøndby jagter transferfri etiopier
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

Brøndby lurer på den 29-årige forsvarsspiller Walid Atta.

Af Ole Hoffskov

Transfervinduet lukkede mandag klokken 23.59 for danske klubber, og dermed er det ikke længere muligt for Superliga-klubberne at hente forstærkning i bytte for kontanter. Det er imidlertid stadig en mulighed at tilknytte transferfrie spillere.

Den mulighed lurer Brøndby på, skriver fotbollskanalen.se.

Læs også: Brøndby-chef: For tidligt at vurdere transfervinduet

Ifølge det svenske medie har de blå-gule et godt øje til forsvarsspilleren Walid Atta, der i december fik ophævet sin kontrakt med tyrkiske Genclerbirligi, hvor Martin Spelmann er på lønningslisten. Brøndby har selskab af Elfsborg og IFK Göteborg i jagten på Walid Atta.

Den 29-årige forsvarsspiller er født i Saudi Arabien, men han har tilbragt størstedelen af sit liv i Sverige, hvor han også har spillet for U21-landsholdet. I 2013 besluttede han sig imidlertid for at udnytte sine afrikanske rødder og tørne ud for Etiopien. På klubplan har han repræsenteret klubber som AIK, Helsingborg, BK Häcken, NK Lokomotiva og Dinamo Zagreb. Størst succes har han haft indenfor Sveriges grænser.

Da tipsbladet.dk mandag snakkede med Brøndbys sportsdirektør Troels Bech, ville han ikke afvise, at klubben kan finde på at tilknytte en transferfri spiller i kølvandet på det lukkede transfervindue, men det ligger ikke umiddelbart i kortene.

- Det kigger vi selvfølgelig på. Men vi har en stor trup med 25 spillere, så den mulighed vil jeg også betegne som mindre sandsynligt, lød det fra Troels Bech.

Superliga

Mere Superliga

Fokus