• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Brøndby-kaptajn er snart færdig i klubben: Det knuser mit hjerte

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Fredag er der pokalfinale mellem Brøndby IF og FC Midtjylland, men i år må midtstopper Benedikt Röcker med al sandsynlighed se kampen fra bænken.

Af Kenneth Jensen

For tredje år i træk har Brøndby IF spillet sig til pokalfinalen, og sidste år lykkedes det også klubben at vinde pokalturneringen.

Sidste år var pokalfinalen bare en af to titler, man forventede ville lande i Brøndby, men klubben endte med kun at tage den ene i form af pokalturneringen, mens FC Midtjylland snød Brøndby for mesterskabet.

Siden er der sket meget i klubben fra den københavnske vestegn. Jan Bech Andersen er tilbage som bestyrelsesformand, Troels Bech er stoppet som sportsdirektør og er blevet erstattet af Ebbe Sand, mens træneren ikke længere er Alexander Zorniger.

Også for forsvarsspiller Benedikt Röcker har det været en svær sæson. Klubben har allerede meldt ud, at denne bliver hans sidste i Brøndby, og det er også en hård tid lige nu for Röcker, der er blevet fravalgt på banen under den midlertidige træner Martin Retov.

- Det knuser mit hjerte, når jeg tænker på, at dette kapitel er slut om to og en halv uge, siger Benedikt Röcker i et interview med B.T. og forklarer:

- Langt de fleste af de minder, jeg tager med mig, er positive - og jeg vil helt sikkert have denne tid i mit hjerte for evigt. Det har været den bedste periode i min karriere.

Benedikt Röcker var afgørende, da Brøndby i sidste sæson vandt pokalfinalen med 3-1 over Silkeborg. Det var Röcker, der scorede til 1-1 mod Silkeborg to minutter efter Davit Skhirtladzes åbningsmål, og siden kom altså to kasser fra Kamil Wilczek, der afgjorde opgøret.

Benedikt Röcker kom til Brøndby fra Greuther Fürth i 2016.

Superliga

Mere Superliga

Fokus