• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Brøndby klar til at igangsætte renovering af endetribune

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Superligaklubben har fået tilført millioner via en emission, og en del af de penge skal bruges til at renovere endetribunen.

Af Kenneth Jensen

Det er et år siden, at Brøndby IF selv kunne melde ud, at der ved den årlige kontrolmåling af stadion var problemer med begge endetribuner. Der var blevet konstateret belastninger i betonen, og det har betydet, at man siden har lukket en del af den nedre del af Sydsiden, hvorfor stadionafsnittet har haft plads til færre fans det seneste års tid.

Nu kan klubben så fortælle, at man snart kan igangsætte arbejdet, så tribunen igen kan huse de 4700 fans, hvor der lige nu kun kan være 2750.

Læs også:Optakt: FC København - Celtic FC

Det skriver Brøndby på sin hjemmeside.

Her fremgår det, at man forventer, at arbejdet endeligt kan igangsættes i april. Planerne skal dog godkendes af myndighederne først.

Læs også:Jubelscene blev dyr for AaB-målscorer: Det er dumt

- Vi er utrolig glade for, at vi nu kan se en ende på de begrænsninger, vi har haft på Sydsiden. Som de fleste sikkert er bekendt med, kom vi i mål med emissionen i sidste uge, og provenuet der er blevet tilført klubben, fra såvel små som store investorer, gør, at vi nu har iværksat de næste skridt i reetableringen af nord- og sydtribunens fulde kapacitet. Dele af provenuet har været øremærket til Sydsiden, da det netop er her, fællesskabet i den grad kommer til udtryk, og vores fans skal naturligvis have de bedst mulige rammer. Så en stor tak til alle der har investeret i emissionen og gjort det muligt for os gå i gang med arbejdet, siger Ole Palmå til klubbens hjemmeside.

En af de pengene fra aktieemissionen går altså til renoveringen af stadion. Der er også problemer på den anden endetribune - Nordsiden - og ifølge Ole Palmå tager det omkring tre måneder at færdiggøre.

Arbejdet ventes altså at stå færdigt i startne af den nye sæson.

Læs også:Bedst og værst: Kasper Kusk blev afgørende i ny rolle

Læs også:Superliga-angriber får forlænget skadeshelvede: Det var helt sindssygt af mig

Læs også:Ny islandsk OB'er fast besluttet på at slå Brøndby

Superliga

Mere Superliga

Fokus