Brøndby kom tilbage i Horsens og sikrede top seks

Brøndby kom tidligt bagud i Horsens, men på flotte mål af Kamil Wilczek og Josip Radosevic vendte de kampen. Med 1-3 sejren ender Brøndby grundspillet i top seks.

Brøndby var med en sejr sikker på top seks, og den fik holdet fra Vestegnen, da de søndag eftemiddag vandt med 1-3 over AC Horsens. Dermed er sidste års pokalvindere klar til mesterskabsspillet.

AC Horsens lagde fra start tryk på ved dødboldene, og efter 13 minutter kom hjemmeholdet foran. Et godt slået hjørnespark hoppede og dansede inde på stregen, og ved bagerste stolpe dukkede Hallur Hansson op og prikkede bolden over stregen.

Brødnby spillede sig mere ind i kampen efter scoringen, og efter en halv time var banen ved give gæsterne en stor chance. Anthony Jung sendte et indlæg ind i boksen, og da banen sørgede for et utraditionelt opspring, var det lige ved at overliste Matej Delac i målet.

Efter 35 minutter kom Brøndby på omgangshøjde. Gæsterne fik et frispark fra 30 meters afstand, der blev taget kort til Josip Radosevic. Der var ikke langt fra tanke til handling, da han bankede bolden ind bag en sagesløs Matej Delac.

Blot fem minutter senere kom Brøndby også i front. Et smukt angreb af gæsterne endte ved Kamil Wilczek, der alene med målmanden elegant lobbede bolden over en fremadstormende Matej Delac. Dermed kunne Brøndby gå til pause foran med 1-2.

Et par minutter efter pausen snorksov AC Horsens ved et hjørnespark, hvilket gav Brøndby tid og plads til en indøvet kombination. Bolden endte ved Paulus Arajuuri, der dog headede bolden snert over mål.

Man skulle dog helt frem til det 71. minut, før der igen blev scoret på CASA Arena. En bold kom hoppende hen til Kamil Wilczek på kanten af feltet, og den polske skarpretter bankede på flot vis bolden i nettet.

Der blev ikke scoret mere, og derfor er Brøndby klar til mesterskabsspillet i Superligaen.