• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

Brøndby-kreatøren inden exit: Det er mit mål for de sidste måneder

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Hany Mukthar er klar til at efterlade et stærkt indtryk i sin sidste kampe for Brøndby IF.

Af Torsten Kjems Hansen

Brøndbys Hany Mukhtars dage i Brøndby er talte. Den tyske kreatør er tilbage efter en skade, men han er også fortid i Superligaen om få måneder, da han til januar skifter til den amerikanske MLS, hvor fremtiden ligger hos Nashville SC.

Hany Mukhtar var med i tirsdagens testkamp mod FC København og regner med at spille søndag mod FC Nordsjælland, der gæster Brøndby Stadion. 

Den 24-årige tysker er noteret for 95 Superliga-kampe, men søndagens kamp er ved at være en af de sidste foran de altid levende tilskuere på Brøndby Stadion. Hany Mukhtar kan maksimalt nå seks hjemmekampe i Superligaen inden skiftet, og han er da også ganske motiveret for at runde tiden i Superliga-klubben stærkt af efter sin lange tid som skadet. 

- Det er dejligt at være tilbage. Jeg havde en lang pause i tre og en halv måned. Det har været svært for mig, specielt når du har smerter i knoglerne. Jeg mærker stadig lidt til det, men jeg er på rette vej, og jeg er glad for at være tilbage. Jeg er meget motiveret efter at slutte godt i klubben, og for at fansene skal huske mig, som den bedste Hany Mukhtar de har set. Det er mit mål for de sidste tre måneder, siger Hany Mukhtar til bt.dk

Hany Mukhtar har scoret 22 gange i Superligaen og er sine 95 kampe startet inde i 91. Brøndby spiller klokken 18.00 mod FC Nordsjælland.  

Superliga

Mere Superliga

Fokus