2017-06-18 17:17
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Brøndby IF viser angiveligt interesse for den georgiske midtbanespiller Giorgio Kharaishvili.

Brøndby IF har varslet, at der kommer til at ske ting og sager i løbet af sommeren, og særligt midtbanefolk er eftertragtede på den københavnske Vestegn, efter at klubben har sagt farvel til en lille håndfuld i sommerpausen.

Indtil videre er det dog kun en målmand, Benjamin Bellot, der er ny på holdkortet i forhold til sidste sæson.

Rygter er der dog masser af, og folk som Kasper Fisker og Dominik Kaiser har været nævnt i forbindelse med Brøndby IF. Nu kan endnu et midtbanenavn føjes til den liste.

Voetbalnieuws.be skriver, at Brøndby IF viser interesse for georgieren Giorgi Kharaishvili, der optræder for FC Saburtalo Tibilisi, men fra 30. juni er fri på markedet. Den 20-årige georgier regnes som et af de helt store midtbanetalenter i Georgien, og han er angiveligt også på blokken i Anderlecht og Club Brugge.

Giorgi Kharaishvili har spillet 44 kampe og scoret 18 mål for FC Saburtalo Tibilisi, og han bærer anførerbindet for klubben. I 2015 var han med for Saburtalo Tibilisis U19-mandskab, der mødte FC Midtjylland i UEFA Youth League. FCM vandt sammenlagt 5-2 over to kampe, og Giorgio Kharaishvili scorede i opgøret i Georgien. Han står noteret for to A-landskampe for Georgien.

Brøndby IF vil vanen tro ikke bidrage til transferspekulationer.

- Vi kommenterer aldrig på konkrete navne, siger sporsdirektør, Troels Bech, til tipsbladet.dk.

Tipsbladet.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Giorgio Kharaishvilis agent, Aleksandar Bursac. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO