Rønnow: Vi kommer til at score mod Hibernian igen
2016-02-25 14:46
Foto: Brøndby IF

Frederik Rønnow er ikke bekymret over, at Brøndby kommer til at spille med et rekonstrueret forsvar i foråret.

Frederik Rønnow havde en glimrende første halvsæson i Brøndby i efteråret, hvor han med otte clean sheets i 15 kampe var en af profilerne på Thomas Franks mandskab. 
 
Nu venter en forårssæson på Ronnow, hvor han håber at udvikle sit spil yderligere.
 
- Jeg skal blive ved med at tage skridt fremad i min udvikling. Jeg fik et godt afsæt i efterårets kampe, og det skal jeg bygge videre på. Jeg har følt mig godt tilpas i opstarten, og jeg har haft nogle gode træningskampe. Jeg har udviklet mit spil med fødderne, som er blevet bedre, og det skal jeg fortsætte. Det handler om at blive ved med at gøre det godt og lægge yderligere på, siger Frederik Rønnow til tipsbladet.dk.
 
Forud for forårssæsonen er Brøndby blevet ramt af en defensiv udfordring, idet midtstopperen Martin Albrechtsen er blevet skadet. Desuden er Dario Dumic ikke længere i klubben, så det er et rekonstrueret forsvar, der kommer til at spille foran Frederik Rønnow i størstedelen af foråret. 
 
Både Martin Ørnskov, Jesper Juelsgård og Malthe Johansen kandiderer til pladsen ved siden af Daniel Agger i midterforsvaret, men Frederik Rønnow er ikke bekymret. 
 
- I mange af efterårets kampe stillede vi også med forskellige konstellationer, og Ørnskov blev også brugt i forvaret nogle gange. Jeg lægger ikke det store i det. Alle i klubben synes selvfølgelig, at det er synd for Martin, at han er blevet skadet lige op til sæsonstarten, men jeg har fuld tiltro til forsvaret uanset om det er Ørnskov eller Malthe, der skal spille ved siden af Agger. Vi skal nok få det til at fungere, siger Frederik Rønnow. 
 
Brøndby spiller sin første kamp i forårets Superliga på søndag klokken 18.00, hvor modstanderen er Hobro. 
SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO