• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Brøndby-målmand udlejes til Næstved

Brøndby-målmand udlejes til Næstved
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Brøndby IF har sendt det unge målmandstalent Viktor Anker tilbage til Næstved BK, hvor han det næste halve år er på en lejeaftale.

Af Kenneth Jensen

De har allerede sagt farvel til Adam Larsen Kwarasey, og det kan ende med en budkrig på Frederik Rønnow, der denne sommer tager skridtet til udlandet, hvis han holder sig skadesfri. Men Brøndby IF er ikke færdige med at vinke farvel til målmænd.

Således kan Sjællandske fortælle, at den 19-årige målmand Viktor Anker, der er et stort talent, rykker tilbage til Næstved BK på en lejeaftale, der løber for resten af 2017. Det var netop i Næstved, at Brøndby i sin tid hentede målmanden.

Nu vender han altså tilbage til Næstved, og han er udset til at stå for klubben, der i denne sæson rykkede ud af NordicBet Ligaen og efter sommerpausen altså spiller i 2. Division.

- Jeg glæder mig til at komme hjem til Næstved igen. Jeg er blevet enig med Brøndby om, at det rigtigt for min personlige udvikling, at jeg kom ud og fik nogle seniorkampe på et godt niveau med i rygsækken, og da Næstved bød sig til, så var jeg ikke i tvivl om, at det var det helt rigtige, siger Viktor Anker til Sjællandske.

- Viktor er hentet til Næstved for at blive førstemålmand. Det er der slet ingen tvivl om, siger sportschef Jesper Frisenholm.

Viktor Anker blev for et år siden rykket op i førsteholdstruppen, og dengang underskrev han en toårig aftale med Brøndby.

Mens Viktor Anker udlejes til Næstved, vender 18-årige Jacob Pryts Larsen tilbage fra et lejeophold i samme klub, og han er derfor, som det ser ud lige nu, eneste gardering for Frederik Rønnow.

Det er langt fra utænkeligt, at Brøndby er på udkig efter to nye målmænd denne sommer.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020