Brøndby er angiveligt med i jagten på den tyske back Janek Sternberg, der har kontaktudløb med Bundesliga-klubben Werder Bremen til sommer.

Brøndby jagter en venstre back, hvor Svenn Crone reelt er den eneste spiller til at dække pladsen efter, at sydkoreanske Suk-Young Yun ikke fik sit ophold i klubben forlænget og er taget videre. 

Norske Kristoffer Haugen har af flere omgange været nævnt som en mulig kandidat og i sidste uge kunne tipsbladet.dk løfte sløret for, at Superliga-klubben også har forhørt sig om muligheden for at leje AS Roma-spilleren Moustapha Seck, der egentlig gerne vil til Brøndby, men som alligevel kan blive svær at hente, da Serie A-klubben hellere ser ham få spilletid i en stærkere liga. 

Nu er et nyt navn dukket op i rygtestrømmen i forhold til Brøndbys back-jagt.

Det er tyske Bild.de, der beretter, af den danske klub er med i jagten på Werder Bremens tyske back Janek Sternberg, der aldrig har slået til i Bundesliga-klubben og som med kontrakt-udløb til sommer er på affyringsrampen i transfervinduet. 

Den tyske avis meddeler, at Brøndby er blandt de interesserede klubber sammen med ungarske Ferencvaros, en hollandsk klub fra Æresdivisionen og en tysk 2. Bundesliga-klub. 

Der bliver også spekuleret i en pris på omkring to millioner kroner samt, at det er ventet, at Janek Sternberg er på plads i en ny klub, inden ugen er omme. 

Janek Sternberg er kun noteret for en pokalkamp og to optrædener i Bundesligaen i denne sæson og er ikke med i fremtidsplanerne hos klubben, der kæmper indædt om at spille sig væk fra nedryknignsfaren.

Brøndby har i dette transfervindue indtil videre hentet målmanden Adam Larsen Kwarasey i Rosenborg samt  den finske forsvarsspiller Paulus Arajuuri, som Brøndby allerede tegnede kontrakt med i sommer. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO