• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

Brøndby-profil om ny træner: Meget spændende

Brøndby-profil om ny træner: Meget spændende
Foto: Jens Dresling / Polfoto

Brøndbys offensivspiller David Boysen glæder sig til at arbejde med Alexander Zorniger som ny træner.

Af Martin Davidsen

Alexander Zorniger. 

Det er navnet på Brøndbys nye træner, der tiltræder i klubben 1. juni. 

Læs også: Breaking: Brøndby klar med ny cheftræner

I Brøndby ser man frem til arbejdet med den nye chef. tipsbladet.dk har talt med offensivprofilen David Boysen, der har været afgørende for Brøndby i dette forår, og han glæder sig til at møde den nye træner.

- Jeg har læst og googlet mig frem til, at han har fokus på presspil, og det er en fordel for en hurtig spiller som mig. Det er meget spændende, og jeg glæder mig til at se, hvilke tanker han kommer med. Jeg har set, at han har trænet Yussuf Poulsen i Leipzig. Jeg har et godt forhold til Yussuf, og jeg vil ikke udelukke, at jeg lige kontakter ham og hører lidt om træneren, men ellers går der jo ikke længe, før han er her selv, siger David Boysen til tipsbladet.dk.

Boysen kan nu se frem til at spille under den tredje træner på et halvt år i Brøndby, men han er afklaret med situationen og ser frem til den kommende sæson.

- I bund og grund koncentrerer jeg mig om de sidste kampe i denne sæson, men det bliver da en ny start i klubben igen. Der kommer nye øjne på, og der er igen 11 pladser, der skal kæmpes om. Det er en del af gamet, og jeg glæder mig bare til at komme i gang. Jeg er sikker på, at vi får en entusiastisk træner med nye ideer, og jeg kan bare sige, at jeg glæder mig, siger David Boysen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus