• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Brøndby pungede ud for Corlu: Kan ikke hjælpe os på den korte bane

Brøndbys sportsdirektør ser ikke Rezan Corlu have niveauet til de blå-gule her og nu, og derfor er han blevet udlejet til Lyngby. Ebbe Sand fastslår, at man tror på Corlu på sigt.

Af Ole Hoffskov

Rezan Corlu formår at lægge navn til nogle overraskende klubskifter.

Der var mange, der spærrede øjnene op, da offensivspilleren i sommeren 2017 blev solgt til den italienske storklub AS Roma, og der var nok heller ikke mange, der havde set komme, at Corlu i fredags blev hentet tilbage af Brøndby IF og udstyret med en tre-årig kontrakt - og i øvrigt en lejeaftale med Lyngby for den kommende sæson.

Læs også: Brøndby skruer op for transferblusset: Nu kan vi holde møde i døgndrift

Sportsdirektør Ebbe Sand forklarer, at Rezan Corlu er hentet, fordi man i Brøndby tror på potentialet. Her og nu er han ikke i betragtning til førsteholdet.

- Det er en af vores egne, og vi har fulgt ham i Lyngby i noget tid. Han skal spille fast et år mere i Lyngby, og det er også grunden til, at aftalen er lavet, som den er, for det er ikke en spiller, der har et niveau lige nu, der vil kunne hjælpe os på den korte bane. Nu ser vi på det igen om et år, når han forhåbentlig har spillet en masse kampe for Lyngby, siger Ebbe Sand til tipsbladet.dk.

Lyngby Boldklub har sikret sig en købsoption på Rezan Corlu, og dermed har de kongeblå mulighed for at slå kløerne i ham, hvis han gør det godt i Superligaen i den kommende sæson. Det kan efterlade Brøndby med et nyindkøb, der aldrig kommer til at optræde for klubben.

- Jeg vil ikke nærmere ind på det kontraktmæssige forhold i aftalen, men det er jo ikke unormalt at have en købsoption. Så må vi se, om de trækker den eller ej.

- Vi tror helt sikkert på ham, ellers havde vi ikke lavet aftalen, men vi ved også godt, at han er ung, og at han ikke er der endnu. Fortsat alt det lykkes, og han flytter sig i den rigtige retning, så vil han kunne gøre det på sigt. Men vi skal selvfølgelig følge ham tæt, siger Brøndbys sportsdiretkør.

Vejen til spilletid i AS Roma var uendelig lang for Rezan Corlu, men italienerne forærede ikke danskeren til Brøndby af den grund.

- Vi har betalt en transfersum, men jeg vil ikke ind på beløbet, fortæller Ebbe Sand.

Rezan Corlu har tidligere i karrieren optrådt 11 gange for Brøndbys førstehold. 

Superliga

Optakt: AGF - Silkeborg IF

AGF har tidligere haft en tendens til at sætte hold, der er dårligt kørende, i gang. Men gentager det sig søndag efte...

Mere Superliga

Fokus