• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Brøndby-reserve kan være på vej til Hansa Rostock

Kontrakten med Brøndby løber ud om tre uger, og Brøndby-keepers fremtid kan være i tysk fodbold hos Hansa Rostock.

Af Kenneth Jensen

Han blev aldrig noget stort hit på den københavnske vestegn, tyske Benjamin Bellot, og når hans aftale med Brøndby IF løber ud den 30. juni, lader han også til at være færdig i dansk fodbold.

Heldigvis for Benjamin Bellot kan han glæde sig over, at det lader til at være masser af interesse i at få ham tilknyttet.

Noget af den interesse stammer fra hjemlandet Tyskland, hvor keeperen ifølge det store medie Bild er interessant for Hansa Rostock, der ligger i den tredjebedste tyske række. Klubbens øverste ledelse er dog ikke helt overbevist om Bellots evner, og derfor er det stadig kun på interessestadiet.

Benjamin Bellot har allerede fået at vide, at han kke får forlænget sin kontrakt med Brøndby. Målmanden spillede bare en enkelt gang i Superligaen i sine to år i dansk fodbolds bedste række. Den kamp var dog lige til glemmebogen, for Bellot blev udvist i anden halvleg af opgøret mod AC Horsens.

Hansa Rostock er ved at sende keeper Ioannis Gelios til Holstein Kiel, og derfor har klubben brug for en ny keeper. Den målmand kan altså blive Benjamin Bellot.

Før Brøndby spillede Benjamin Bellot i Leipzig.

Superliga

Mere Superliga

Fokus