• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

Brøndby: Ronnie Schwartz var ikke tungen på vægtskålen

Brøndby: Ronnie Schwartz var ikke tungen på vægtskålen
Foto: Brøndby IF

Brøndby ophæver lejekontrakten med angriber Ronnie Schwartz, der fortsætter i Esbjerg, mens talentet Daniel Stückler bliver forfremmet til en fast del af Superliga-truppen.

Af Torsten Kjems Hansen
Brøndby IF har valgt at ophæve lejeaftalen med Ronnie Schwartz, der fortsætter karrieren som lejesvend i Esbjerg.
 
Sportsdirektør Troels Bech udtaler:
 
- Ronnie fik scoret nogle gode mål for os, men selv om både vi og Ronnie gerne ville have set lidt flere mål, så har det ikke været tungen på vægtskålen. Da vi nu har fået tilgang af Wilczek i angrebet, ville vejen til start-11'eren i foråret måske være lidt længere for Ronnie, end den var i efteråret, og med en 1-årig lejekontrakt er det vigtigt for Ronnie at spille fodbold hver weekend og vise sine evner frem. Han ønskede derfor at prøve lykken af i Esbjerg, og det kan vi på et helt menneskeligt plan godt forstå, da han har en karriere at tænke på, og vi ønsker Ronnie held og lykke i det vestjyske.

Brøndby har i samme operation valgt at forfremme talentet Daniel Stückler til en fast del af Superliga-truppen.

 
- Samtidig har vi været yderst tilfredse med Daniel Stücklers udvikling som angriber og den indsats, han har lagt for dagen i efterårets træninger. Daniel kom til klubben for to år siden som 16-årig med et stort potentiale, og det har vores trænere i Masterclass nu fået løftet i sådan en grad, at vi gerne vil give Daniels udvikling endnu et nøk opad. Derfor indlemmer vi ham nu fuldt ud i Superliga-truppen som en del af vores offensiv, og så er det op til både Daniel og trænerteamet i Superliga-truppen at knokle benhårdt på og se, hvor langt talentet rækker. lyder det fra Troels Bech
 
Den 18-årige angriber har allerede haft mange træninger med Superliga-truppen og glæder sig nu over at blive en fast del af Superliga-holdet. 
 
Daniel Stückler siger:
 
- Jeg har arbejdet hårdt for at komme så langt, men jeg ved også, at næste skridt blive endnu større end noget skridt, jeg har taget før. Konkurrencen i Brøndby IF er stor, men jeg glæder mig til at give den fuld gas til hver træning hver dag og ikke bare lære, men også konkurrere med de andre spillere. Jeg vil vinde for enhver pris, men nu handler det først og fremmest om at fortsætte min udvikling og holde snuden i sporet og så slå til, når jeg får muligheden.
 

Superliga

Mere Superliga

Fokus