Brøndby sejrede i første test efter vinterpausen

Det blev til en 2-1-sejr over Roskilde for Brøndby, der også brugte kampen på at give nogle af de helt unge spilletid.

Brøndby IF tog fredag eftermiddag hul på træningskampene efter jule- og vinterpausen. Det var dog stadig tydeligt, at der var tale om vinter, da det var de langærmede trøjer, der var fundet frem til deres kamp mod Roskilde fra 1. division i en kamp, der blev afholdt i Hedehusene.

Det blev til en 2-1-sejr til Brøndby, der kom foran efter 20 minutter ved Teemu Pukki på et straffespark, som blev lavet på Christian "Greko" Jakobsen efter sammenspil med Johan Elmander.

I anden halvleg kom Roskilde tilbage i kampen, da Mikkel Nøhr headede dem på 1-1 efter en times spil. Bare to minutter efter fik Roskilde armene ned igen. Eriksson sendte et indlæg ind til Riza Durmisi, der gjorde det til 2-1 for vestegnsklubben.

Den blot 17-årige BIF-spiller Rasmus Grosen fik også chancen for Brøndby, da han blev skiftet ind med 12 minutter tilbage af opgøret. Det gjorde han godkendt, da han kort efter indskiftningen var lige ved at sende bolden i nettet. Derudover var der også spilletid til Nicklas Halse og Jonas "Mini" Madsen samt Amir Al-Ammari, der kom ind med to minutter tilbage af den ordinære spilletid.

I kampens afslutning var den tidligere FCK'er og Silkeborg-spiller Jesper Bech tæt på at få udlignet til 2-2, da han ramte overliggeren.

Det hele endte derfor med en 2-1-sejr til Brøndby. Deres næste træningskamp er mod russiske Zenit ved Algarve Cup. Her er de også i gruppe med Lokomotiv Moskva og Norrköping. Her vil den nye, polske angriber, som Brøndby har hentet fredag være med.