Brøndby tester tjekkisk back
2016-01-19 12:19
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

Dario Dumic er sendt på leje til NEC Nijmegen.

Brøndby IF siger farvel til endnu en spiller.

Således meddeler Brøndby, at klubben har sendt Dario Dumic til Holland, hvor forsvarsspilleren er på leje hos NEC Nijmegen frem til sommer, hvor Dumic' kontrakt også udløber.

- Vi er yderst tilfredse med at have indgået en ganske fornuftig lejekontrakt for Dario for forårssæsonen. Dario er stadig en ung mand, som skal lægge yderligere på sit spil for at indfri sit potentiale. Vi er sikre på, at Dario i NEC Nijmegen får muligheden for at udvikle sig yderligere, og da han selv har ønsket at gribe denne mulighed, vil vi ikke stå i vejen for ham. Dario har siden sin ankomst tilbage i 2010 engageret sig i klubben, og han er derfor utrolig vellidt af alle i og omkring Brøndby IF, og vi ønsker derfor Dario alt det bedste under sit lejeophold i NEC Nijmegen, siger sportsdirektør Troels Bech til klubbens hjemmeside.

Dumic, 23 år, kom til Brøndby i 2010 fra Norwich, og det er en smule overraskende, at han sendes på leje til Brøndby. Men tanken må være, at han ikke indgår i træner Thomas Franks planer, og så er han altså sendt på leje til den hollandske klub, hvor han med gode præstationer kan skrive en permanent kontrakt med den hollandske klub.

- Jeg er utrolig glad for aftalen med NEC Nijmegen, og jeg håber selvfølgelig at etablere mig hurtigt på holdet. Jeg vil gerne takke Brøndby IF for at give mig denne mulighed, og så vil jeg gerne give en særlig tak til Brøndby IF's fantastiske fans. De giver os spillere en fantastisk kulisse, som ikke findes bedre i Danmark, og de er med til at motivere én til altid at give sit ypperste. Brøndby IF er og vil altid være en del af mig, og jeg håber at vende tilbage til klubben en dag, når tidspunktet er rigtigt, siger Dumic.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO