• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Benjamin Lillelund

Brøndby skal bygge på frem mod pokalfinalen

Foto: Getty Images/Lars Rønbøg

Brøndby IF skal finde ind i en god stime inden pokalfinalen, påpeger Besar Halimi.

Af Benjamin Lillelund

12 gange i denne Superliga-sæson er Brøndby IF gået fra banen med et nederlag, og det seneste kom skærtorsdag, hvor de tabte 1-0 til Esbjerg fB efter en ringe præstation.

På mandag gælder det så en duel mod FC Midtjylland, og den kamp bliver vigtig i forhold til at komme videre i ligaen, men også få opbygget selvtillid til pokalfinalen mod samme modstander.

- Det er en vigtig kamp mod et godt hold, og vi skal selvfølgelig bruge sejre for at komme op på tredjepladsen, ligesom vi skal ind i en god stime forud for pokalfinalen. Så det er en vigtig kamp for os, siger Besar Halimi til klubbens hjemmeside.

- Kampen i Esbjerg var meget symptomatisk for vores sæson, hvor en periode med bedre præstationer bliver efterfulgt af en dårlig kamp. Men vi har masser af kvalitet i holdet, og det skal vi bare blive ved med at vise.

Brøndby IF ligge øjeblikket på femtepladsen i Superligaen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.