Brøndby deler med Hobro og smider point igen

Brøndby smed for fjerde kamp i træk point, da holdet missede flere store muligheder i 1-1-kampen mod Hobro.

Brøndby og Hobro fortsatte søndag eftermiddag sine dårlige stimer, da de to hold delte med 1-1 på Brøndby Stadion i 3F Superligaens 20. runde.

Brøndbys vante skarphed foran mål udeblev i anden halvleg af kampen, hvor værterne kom frem til en række gode muligheder mod et bravt kæmpende Hobro-hold, der var bedst i første halvleg.

Pointet var Brøndbys første i fire kampe, mens Hobro fortsat ikke har vundet i de seneste 11 kampe.

De blå-gule værter startede kampen som lyn og torden, hvorfor Hobro måtte stå imod en håndfuld hjørnespark i løbet af kampens fem første minutter.

Brøndby udnyttede ikke sine dødbolde, og derfor kunne Hobro ud af det blå komme på 1-0 efter syv minutter ved angriberen Julian Kristoffersen, der tog et fremragende indlæg til sig i feltet, inden han sparkede bolden i netmaskerne.

Scoringen satte en stopper for Brøndbys ellers gode start, da hjemmeholdet siden begik uhyre mange fejl i sit opspil, der gik mere end langsomt.

Efter godt en halv times spil fik Brøndby endelig fat igen og begyndte at nærme sig Hobro-målet.

Det resulterede i en udligning efter 36 minutter, da wingbacken Kevin Mensah sendte et fladt indlæg ind fra venstre, som Brøndbys bedst spillende, angriber Simon Hedlund, sparkede hårdt i mål til 1-1.

Efter pausen skiftede begge trænere offensivt ud. Det betød i Brøndby-lejren, at tyske Hany Mukhtar kom ind til sin sidste kamp på Brøndby Stadion, da han til vinter skifter til den amerikanske liga.

Mukhtar var med i opspillet til Brøndbys største chance i anden halvleg, da han spillede bandespil med målscorer Hedlund, der dog misbrugte, da han kom alene igennem.

Brøndby pressede mod slutningen på for en scoring, men i flere omgange manglede skarpheden hos det mest scorende hold i Superligaen, så kampen endte uden vinder.

Med det ene point overvintrer Brøndby på fjerdepladsen i Superligaen, mens Hobro går på juleferie på 12.-pladsen.