Filip Blazek havde ikke store ambitioner, og han kendte ikke Brøndby IF, inden han skiftede.

I sommer hentede Brøndby IF det 19-årige stortalent Filip Blazek i slovakiske FK Senica. Blazek har endnu ikke fået Superliga-debut, men han er alligevel stolt af at være nået til en så stor klub som Brøndby IF.

- Jeg tænkte aldrig på blive professionel fodboldspiller. Jeg har altid spillet fodbold, og jeg føler mig heldig over at kunne spille med på det her niveau. Jeg havde ikke en drøm om at blive professionel – det skete bare, siger Blazek til klubbens hjemmeside.

Blazek forklarer endvidere, at han ikke kendte til Brøndby IF, men det fandt han altså ud af, da den danske klub kontaktede hans agent.

-  Jeg var meget overrasket, da jeg fik det at vide af min agent. Jeg sad derhjemme med min bror og så en film, og så ringede min telefon, og det var min agent. Han fortalte, at Brøndby ville have mig. Det første jeg gjorde var at tænde computeren og søge på Google efter Brøndby. Jeg fandt ud af, at det var en stor klub, og jeg ville gerne afsted, forklarer Blazek.

Teenageren bor alene i et helt nyt land, og det er en stor udfordring for ham.

- Jeg har aldrig lavet mad eller vasket tøj, så der er en masse nye ting, jeg skal lære – ud over dét på banen. Jeg har prøvet mig frem i køkkenet. Nogle gange går det godt, og andre gange knap så godt. Det er 50/50. Jeg ringer stadig til min mor og spørger hende til råds omkring madlavning, afslutter Filip Blazek.

I sidste måned fik Filip Blazek debut i DBU Pokalen mod Ledøje-Smørum.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO