• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Brøndby-træner før generalprøver: Stadig tvivl om flere pladser

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Brøndby IF spiller to testkampe tirsdag, og det skal hjælpe Niels Frederiksen med at finde 11 startere til Superliga-genstarten.

Af Victor Risager

Der er ikke mange dage til, at Superligaen-bolden endelig ruller igen, og de forskellige hold er i disse dage i gang med de sidste forberedelser til genstarten af turneringer.

Sådan er det også i Brøndby IF, hvor man tirsdag spiller hele to testkampe – først mod Lyngby BK klokken 13.00 og derefter mod Hvidovre IF klokken 16.00. Det kan umiddelbart virke underligt at spille to kampe på én dag, men det gør Brøndby for at få så mange spillere i aktion som muligt.

Det skal nemlig hjælpe cheftræner Niels Frederiksen med at sætte sin endelig startopstilling til Superliga-kampen mod SønderjyskE. Nogle pladser er der således stadig tvivl om, fortæller cheftræneren til Brøndbys hjemmeside.

Læs også:Afviser kritik af dåselyd: Det er jo ikke fake news

- Det handler i høj grad om, at de spillere, der ikke får 90 minutter mod Lyngby, får en chance for at vise sig frem, og så handler det om, at vi skal spille mange kampe i et tæt program i de næste to måneder, så vi skal sørge for at holde alle klar.

- Det er vigtigt, at alle byder sig til og er klar, når Superliga begynder, og så er der stadig tvivl om flere pladser. Det er blandet andet formålet med den ekstra træningskamp - at give alle en fair chance, for at vise sig frem, siger Niels Frederiksen.

Niels Frederiksen håber også på at Brøndby-spillerne er skarpere taktisk.

Læs også:Efter lang tid som arbejdsløs: Tidligere Lyngby-spiller finder ny klub

- Det vigtigste ved de to kampe for mig er, at det taktiske udtryk sidder i skabet. Dét er det vigtigste, hvis vi skal se bort fra, at vi ikke vil have nogle skader. Men det vil også være rart, at slutte den her 'tredje preseason' af med en sejr, siger cheftræneren.

Brøndby IF møder som bekendt SønderjyskE i deres første Superliga-kamp efter coronapausen, og det opgør spilles tirsdag 2. juni klokken 19.00. 

Læs også:Brøndby IF spiller to kampe tirsdag

Læs også:Brøndby-ejer: Vi går fortsat efter at nå vores økonomiske og sportlige mål

Læs også:Testkampe i coronapausen: Sådan gør Superliga-klubberne

Superliga

Mere Superliga

Fokus