• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Brøndby-træner: Jeg ville ikke være spiller under Alexander Zorniger

Brøndby-træner: Jeg ville ikke være spiller under Alexander Zorniger
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den tyske træner Alexander Zorniger ved, at det er et benhårdt arbejde at være spiller i Brøndby, men det er det, som truppen bliver betalt for.

Af Kenneth Jensen

Det blev godt nok til et nederlag på 0-1 ude mod FC København søndag, men Brøndby IF tog fra Telia Parken med oprejst pande og en fornemmelse af, at der om halvanden uge er noget at komme efter i pokalfinalen.

Godt nok var Brøndby presset i første halvleg af opgøret, men i anden halvleg kom holdet tilbage, viste sig godt frem og fik skabt chancer nok til i hvert fald at udligne.

Under træner Alexander Zorniger har Brøndby løftet sig, og det kan man i den grad også se på banen, hvor holdet spiller frisk og offensiv fodbold, og hvor holdet altså er på andenpladsen i Superligaen og i pokalfinalen. Men det er også hård kost at spille i Brøndby. Det ved Alexander Zorniger, der er glad for, at det ikke er ham, der løber rundt på træningsbanen dag ind og dag ud.

- Spillerne bliver ikke betalt for at se godt ud eller gå i de flotteste sko. De bliver kun betalt for at præstere det maksimale i hver eneste kamp. Jeg ved, det er et hårdt job, og jeg ville ikke være spiller under Alexander Zorniger. Men vi er succesfulde, og det er alt i fodbold, siger Alexander Zorniger til BT.

Brøndbys næste opgave er på torsdag, hvor et møde med Lyngby venter.

Superliga

Mere Superliga

Fokus