• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kristian Porse

Brøndby-træner vil bygge videre på Derby-sejr mod Lyngby: Skal have de tre point

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Niels Frederiksen forklarer, at man i Brøndby har brugt landsholdspausen fornuftigt. Samtidig kigger han frem mod søndagens opgør mod Lyngby, hvor han vil have de tre point for at bygge videre på Derby-sejren.

Af Kristian Porse

Inden den netop afsluttede landsholdspause indtræffede, slog Brøndby ærkerivalerne fra FC København hjemme på Brøndby Stadion. 

Sejren var vigtig for Brøndby, der inden opgøret havde tabt to Superliga-kampe i træk. Niels Frederiksen mener også, at sejren over FCK har givet truppen et løft, mens han yderligere fortæller, at landsholdspausen har været god for Brøndby-truppen, der har fået trænet en del. 

Læs også:Superliga-spørgsmål: Hvem bliver vindere og tabere i TV-lotteriet?

- Det har været en god landsholdspause. Derby-sejren gav ikke blot tre point, men også et løft til truppen. Vi har ikke haft så mange af sted på landsholdstjeneste, så det har givet os mulighed for at træne godt. Vi har blandt andet arbejdet på, hvordan vi skaber chancer, og hvordan vi defensivt står mere kompakt, så vi bliver sværere at skabe chancer i mod, siger han.

Søndag gælder det så Lyngby Boldklub, og her har Niels Frederiksen kun tre point for øje, selvom han erkender, at Lyngby er et godt mandskab. 

Læs også:Kan hentes kvit og frit: Ni tidligere Superliga-spillere har udløb i Sverige

- Lyngby BK har gjort det godt indtil videre og spillet nogle flotte kampe - blandt andet på hjemmebane.

- De er et hold med gode boldspillere, der gerne vil spille offensiv fodbold, og så har de hurtige folk oppe foran, der er gode til at løbe dybt i deres omstillinger. Vi vil også spille offensivt, så det bliver en åben kamp, hvor man kan forvente chancer til begge hold. Men vi skal ud og have de tre point, så vi kan bygge videre på vores Derby-sejr, siger han ifølge klubbens hjemmeside. 

Læs også:Kamil Wilczek vil slå Ebbe Sand: Det er en enorm motivation for mig

Læs også:Da Silva: Hvis jeg scorer mod Brøndby, jubler jeg begrænset

Læs også:Optakt: Lyngby BK - Brøndby IF

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.