2016-03-15 14:50
Foto: Jens Dresling/Polfoto

Brøndby har kun fået tildelt godt 1.900 billetter til det kommende københavner-derby i Telia Parken senere i april.

FC København har frem mod forårssæsonen inddraget det normale udebane-afsnit på D-tribunen bag det ene mål til at være familietribune. I stedet skal udeholdets fans indfinde sig på A-tribunen i det ene hjørne af Telia Parken.
 
Frem mod april måneds lokalbrag mod Brøndby IF har FC København dog efterkommet Brøndbys ønske om, at deres fans kan få plads på D_tribunen på grund af den normalt store interesse for kampen. 
 
Men Brøndby står alligevel tilbage med en undren, da det nu er blevet besluttet kun at tildele klubben 1.903 billetter på udeholdets tribune - Brøndby har tidligere fået tildelt op mod 3.400 billetter til tidligere derbys.
 
Samtid har Brøndby fået besked på, at alle Brøndby-fans vil blive afvist ved andre tribuner.
 
- De 1.500 færre billetter skyldes, at FC København har valgt at lukke knap halvdelen af D-tribunen for tilskuere, og den del vil dermed stå tomt. Vi må acceptere beslutningen, men på vegne af de mange Brøndby-fans, der nu må blive væk, er vi meget ærgerlige. Tomme afsnit på et stadion af den størrelse vil alt andet lige virke begrænsende på stemningen og for oplevelsen på stadion for samtlige tilskuere og spillere samt for rettighedshaver og alle dem, der følger Alka Superligaen på TV. Det er synd for alle, men som sagt er det alene FC Københavns afgørelse, og det må vi acceptere, skriver Brøndby IF på klubbens hjemmeside. 

Læs også: FCK får igen kun 1.400 billetter til Brøndby Stadion

 
Brøndby har tidligere på sæsonen selv justeret på udebane-afsnittet - et initiativ, der blev lavet for at med Brøndbys ord at "matche efterspørgslen og samtidig kunne være med til at fremtidssikre Brøndby Stadion."
 
Inden justeringen havde Brøndby Stadion reelt et udebaneafsnit, der kunne rumme op mod 6.000 mennesker. I efteråret var det FC København, der stillede sig yderst utilfredse med kun at få stillet omkring 1.400 billetter til rådighed til kampene på Brøndby Stadion. 
 

 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO