Historisk straf: Brøndby uden tilskuere i to kampe
2016-01-09 14:53
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

Brøndby er angiveligt på jagt efter en ny angriber, hvor de har rettet sigtekornet mod den 18-årige angriber Gustaf Nilsson.

Et transfervindue uden aktivitet omkring Brøndby IF er næsten ligesom juleaften uden gaver. Nu bliver der fra det svenske meldt om, at klubben fra den københavnske vestegn er interesseret i angriberen Gustaf Nilsson. 

Det skriver Andréas Sundberg i sin blog på Fotbollskanalen.

Der har allerede tilbage i december været rygter om den svenske angriber, hvor også FC København bliver nævnt som en af de klubber, som er på jagt efter den 18-årige angriber, der også er svær at overse med sine 197 centimeter.

I Sverige har Malmö og IFK Göteborg også ifølge den svenske blogger været på banen i kampen om Gustaf Nilsson. Her skulle det være Malmö, der er forrest i kampen om Nilsson, lyder det. Her skulle han angiveligt allerede have været til møde om fremtiden. Her vil han desuden få Allan Kuhn som træner, der blev præsenteret i klubben fredag.

I den svenske liga, hvor sæsonen sluttede før jul, blev det til seks scoringer for Gustaf Nilsson, der også har fået to landskampe for U/21-landsholdet.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO