• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sylvester Guldberg Røn

Brøndbys Schwäbe: Viser viljestyrke fra første til sidste sekund

Brøndby IF's tyske keeper Marvin Schwäbe er slemt tilfreds med det defensice udtryk, holdet viste i mandagens sejr over FC Nordsjælland.

Af Sylvester Guldberg Røn

På fredag spiller Brøndby IF pokalfinale mod FC Midtjylland, og mandag aften fik holdet fra Vestegnen den ideelle optakt til finalen i Telia Parken. Det gjorde de, da de hjemme på Brøndby Stadion besejrede FC Nordsjælland med 2-0. 

Marvin Schwäbe holdte buret rent i opgøret, og det var således første gang siden den 2. december, at det lykkedes i Superligaen. Tyskeren lægger vægt på en stærk defensiv indsats. 

- Vi viste viljestyrke fra første til sidste sekund. Fra forreste til bagerste mand. Vi gjorde det godt defensivt, og vi kæmpede for alle bolde, siger Marvin Schwäbe til klubbens hjemmeside.

Tyskeren havde en stor redning ved stillingen 1-0 i første halvleg. 

- Som målmand prøver man på at forudse, hvor bolden ender, og jeg stod godt placeret, fik sat godt af, og det endte så heldigvis med en god redning. Og så er det en fantastisk følelse at se den gå forbi og se reaktionerne fra mine holdkammerater

Pokalfinalen på fredag fløjtes i gang klokken 17.00. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.