• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Bryan Oviedo visker tavlen ren: Havde håbet på mere spilletid

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Bryan Oviedo havde et vanskeligt efterår i FC København, men nu ser han fremad og melder sig i god form inden forårssæsonen.

Af Ole Hoffskov

Bryan Oviedo vendte tilbage til FC København i sommer, hvor der blev en plads til ham, da Nicolai Boilesen pådrog sig en alvorlig skade. At costaricaneren dog ikke kun er tænkt som en lappeløsning, understregede FC København ved at give venstrebacken en kontrakt frem til sommeren 2022.

Det er dog ikke alverden, den tidligere Premier League-spiller har bidraget med på banen siden sit comeback i den hvide trøje.

Bryan Oviedo var blot i aktion i fire Superliga-kampe i efterårssæonen, og i de sidste 13 runder spillede han ikke et eneste minut. Alle minutterne gik til konkurrenten Pierre Bengtsson, og Oviedo lægger ikke skjul på, at han sigter efter bedre tider.

Læs også:Langtidsskadet FCK-duo tilbage på træningsbanen

- Det er ikke blevet til meget spilletid i denne sæson og slet ikke så meget, som jeg havde ønsket. Nu er et nyt år i gang, og tavlen er visket ren. Jeg arbejder hårdt for at komme på holdet. Det er altid vanskeligt, når man ikke spiller lige så meget, som man gerne vil. Men det skal jeg ikke tænke på nu, siger Bryan Oviedo til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Det er dejligt at være tilbage igen. Det her år markerer en ny start for mig, og det er vigtigt, at jeg kommer godt i gang. Jeg har store forventninger til resten af sæsonen, og jeg føler, at min form er god. Jeg har nydt ferien i Costa Rica sammen med min familie, og nu er jeg klar til at tage fat igen, siger Bryan Oviedo til tipsbladet.dk og tilføjer: 

Med til historien om den manglende spilletid hører, at Bryan Oviedo også har døjet med skader. Det er ikke hele forklaringen på den manglende spilletid, men en del af den.

Læs også:Overrasket FCK-boss: Forhandler med nogle, vi knap har hørt om

Costaricaneren fastslår, at han ikke vil bruge det som en undskyldning for et lettere forsømt efterår.

- Jeg er 100 procent fit nu, og jeg er ekstremt motiveret for den kommende halvsæson. Nu handler det om, at jeg gør det godt i preseason, og så kan jeg forhåbentlig også hjælpe holdet til succes, lyder det fra FCK-backen.

Bryan Oviedo fylder 30 om godt en måned. 

Læs også:Ragnar Sigurdsson missede FCK i 2017: Jeg har fortrudt det lige siden

Læs også:FCK klar til at sælge kantspiller: Vi skal have de penge, han er værdsat til

Læs også:Esbjerg overvejer gammel kending: Træner med i den kommende tid