AC Horsens største profil Bubacarr Sanneh drømmer om at spille Superliga-bold med klubben. Derefter vil han til en af Europas største ligaer.

Den 21-årige forsvarsspiller Bubacarr Sanneh må være et godt bud på den bedste spiller i dansk fodbold, der aldrig har spillet i Superligaen. AC Horsens lejede i efteråret 2014 gambianeren, og den aftale blev et halvt år senere vekslet til en permanent aftale. Siden har Sanneh været en stor profil i 1. division.

Af samme årsag har forsvarsspilleren også været sat i forbindelse med flere klubber, og flere fra Superligaen har fulgt Bubacarr Sanneh tæt. Det bliver dog næppe til et skifte til en anden dansk klub for Horsens-profilen, der har en klar strategi for den fremtidige karriere.

- Min drøm er i løbet af de kommende år at spille i England, Italien eller Tyskland. Disse tre lande er mit sigte. Men først og fremmest vil jeg spille i Superligaen, siger Bubacarr Sanneh til Foroyaa og tilføjer:

- Der er mange tilbud til mig, men jeg er ikke fristet til at tage imod dem, og jeg lader mig ikke stresse. Lige nu er jeg meget glad i Horsens, og jeg vil se mig selv i Superligaen med Horsens til sommer, hvis det er Guds vilje.

Som 19-årig vandt Bubacarr Sanneh den gambianske Premier League med Real de Banjul, og derefter gik turen til AC Horsens. Et skifte, der blev forhandlet på plads af Real de Banjuls præsident Willy Abraham og den svenske agent Michael Kallbäck.

- Det var et mirakel, da jeg hørte, at jeg skulle udlejes til et hold, der hed Horsens. Willy og min agent Michael Kallbäck styrede det hele, uden jeg var klar over det. Så jeg var meget lykkelig for at komme til Europa, lyder det fra Sanneh.

AC Horsens er på tredjepladsen i 1. division, og dermed ligger Den Gule Fare til at nappe den ene af de tre oprykningsbilletter. Forårssæsonen i Danmarks næstbedste række sparkes i gang på søndag, men Horsens skal først i ilden den 20. marts, hvor holdet møder Vejle Boldklub.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO