2017-06-19 12:00
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den 19-årige bulgarske offensivspiller Bozhidar Kraev skifter Levski Sofia ud med FC Midtjylland. Det fortæller spilleren selv.

FC Midtjyllands første sommersigning ser ud til at være på plads. Det bliver den bulgarske spiller Bozhidar Kraev, der skifter fra Levski Sofia i hjemlandet til holdet fra Heden. 

Kraev bekræfter selv til sportal.bg, at han forlader hovedstadsklubben for at skifte til Superligaen. 

- Jeg er meget glad! Det er et skridt fremad i min karriere. Jeg ønsker succes til Levski i Europa League, ligaen og pokalturneringen, siger han. 

Ifølge sportal.bg koster Kraev lige under én million bulgarske lev, hvilket svarer til 3,8 millioner kroner. Den 19-årige offensivspiller, der havde kontrakt med Levski til årsskiftet, får en femårig aftale. 

Kraev har trods sin unge alder allerede fået debut for det bulgarske landshold. Han regnes som et stort talent og er eksempelvis blandt de nominerede til Golden Boy-prisen, som italienske Tuttosport uddeler.

Den snart tidligere Levski-spiller fik 37 kampe for sin klub i den forgangne sæson og scored 11 mål.

Tipsbladet.dk har forsøgt at få skiftet bekræftet af FC Midtjyllands sportsdirektør, Claus Steinlein, men det har ikke været muligt at få en kommentar.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO