• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga /ritzau/

Mustapha Bundu og AGF kørte AaB over

Foto: Getty Images

AGF's Mustapha Bundu var den helt store oplevelse, da han scorede alle målene i AGF's 3-0-sejr over AaB.

Af /ritzau/

En fuldstændigt ustyrlig Mustapha Bundu var hård mod AaB, da han med et hattrick søndag eftermiddag sikrede AGF en 3-0-sejr i niende spillerunde af 3F Superligaen.

Dermed er AGF oppe på fire sejre i træk i Superligaen, og søndagens sejr er nok til at overhale netop AaB på tredjepladsen, mens AaB falder til fjerdepladsen.

Det var to formstærke mandskaber, der krydsede klinger, men AaB var tydeligt mærket af at være uden deres helt store profil Lucas Andersen, som sad ude med en skade.

AaB var i store problemer i første halvleg mod et velsmurt AGF-mandskab, som bragte sig foran allerede efter fem minutter.

Kantspilleren Mustapha Bundu tog et flot træk ind i feltet, og med venstrefoden sparkede han bolden op i hjørnet til stillingen 1-0.

Gæsterne var under et massivt pres de første 30 minutter, og Mustapha Bundu var slet ikke færdig.

Efter 34 minutter viste han endnu et eksempel på den individuelle klasse, han besidder, og han scorede sit andet mål i kampen til 2-0, som også var stillingen efter 45 minutter.

Gæsterne kom meget bedre ud til anden halvleg, og der var blot spillet et par minutter, da kantspilleren Kasper Kusk tvang AGF-målmand Aleksandar Jovanovic ud i en flot redning.

AaB var mest på bolden og forsøgte at finde en vej tilbage i kampen, men samtidig lå AGF og lurede på omstillinger, som kunne være med til definitivt at lukke kampen.

Den mulighed fik hjemmeholdet efter 63 minutter, da kampens dommer tilkendte AGF et straffespark. Det scorede Mustapha Bundu sikkert på, og så havde han fuldendt sit hattrick.

Det tog pusten fra gæsterne, som ikke havde meget at komme med efter scoringen, og det endte derfor 3-0.

/ritzau/

Superliga

Mere Superliga

Fokus