• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga plbold.dk

Farvel, Benitez? Newcastle begynder jagten på ny træner

The Magpies har indfundet sig med, at Rafa Benitez ikke forlænger sin kontrakt med klubben.

Af plbold.dk

Newcastle United har accepteret, at Rafa Benitez om knap en uge er fortid i klubben, eftersom den spanske træner har afvist at forlænge sin kontrakt med blot én uge til kontraktudløb. Det skriver The Times mandag morgen.

Derfor er The Magpies begyndt at identificere klubbens kommende træner. The Times påpeger, at løbet er så godt som kørt, og at arbejdsforholdet mellem Benitez og klubejer Mike Ashley er så skadet, at det ikke står til at kunne repareres.

Forhandlingerne om en ny kontrakt har stået på i mere end halvandet år, men Newcastle har nægtet at forbedre spanierens nuværende kontrakt synderligt, og i øjeblikket skulle blandt andre kinesiske Dalian Yifang være villige til at tilbyde Benitez det dobbelte af de £6 millioner, som han tjener årligt i den nordengelske klub.

The Times nævner ingen navne på mulige afløsere til Benitez i Newcastle, da klubben - i hvert fald officielt - ikke skulle have skænket det én tanke, at han måske ikke valgte at forlænge sit ophold på Tyneside.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AGF - Brøndby IF

Begge hold går ind til kampen med gode sejrsstimer i ryggen, men begge kan ikke fortsætte. Læs vores optakt til en af dansk fodbolds klassiske storkampe.

Optakt: AaB - AC Horsens

AC Horsens har ikke vundet i de seneste seks udekampe i Superligaen men møder et AaB-hold, der har topscoreren skadet. Hvem vinder søndag i Aalborg?