• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Carlo Holse vil slå igennem i FC København - og gerne til sommer

Carlo Holse er fuldt ud indstillet på at slå igennem i FC København, men han vil ikke afvise, at han tager en tørn mere i Esbjerg-trøjen.

Af Ole Hoffskov

FC København udlejede i sæsonen 2012/2013 Youssef Toutouh til Esbjerg fB, og han kom tilbage til hovedstaden som en bedre spiller og udviklede sig med tiden til en profil hos løverne. 

Noget af det samme håber FC København sker med Carlo Holse.

Den 19-årige offensivspiller blev i vinterpausen sendt til Vestjylland på en lejeaftale, og Carlo Holse har leveret rigtig fine præstationer for Esbjerg, hvor vejen til spilletid er noget mere overkommelig for talentet. Derfor er spørgsmålet, om det ikke vil være fornuftigt af FCK og Holse at forlænge den lejeaftale, der udløber efter denne sæson?

- Jeg ser mig selv slå igennem i FCK. Om det er til sommer, eller hvad det er, det afhænger af FCK. Jeg er glad for at være her, og jeg kan godt se mig selv her, hvis det ikke bliver FCK til sommer. Men mit hovedfokus er stadig at slå igennem i FCK og gerne til sommer, siger Carlo Holse til Ritzau.

Esbjerg fB og FC København har indgået en aftale om, at Carlo Holse ikke kommer i aktion i de indbyrdes kampe, og han var derfor ikke med, da FCK slog vestjyderne 1-0 i sidste weekend, og han må også se til fra tribunen den 19. maj, når FC København gæster Blue Water Arena. 

Superliga

Optakt: Hobro IK - SønderjyskE

Hobro IK skal følge op på den sensationelle sejr over FC København, når Glen Riddersholm og SønderjyskE kommer på bes...

Optakt: OB - AGF

Klubberne fra landets to næststørste byer mødes i en direkte duel om fjerdepladsen. Hvem trækker det længste strå?

Mere Superliga

Fokus