• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Carsten V. Jensen: Jan Bech er afgørende for Brøndbys eksistens

Carsten V. Jensen ser det udelukkende som positivt, at Jan Bech Andersen har så stort et hjerte for Brøndby IF.

Af Ole Hoffskov

Jan Bech Andersen er hovedaktionær og bestyrelsesformand i Brøndby IF, og ingen kan være i tvivl om, at når alt kommer til alt, er det ham, der har mest magt i fodboldklubben fra Vestegnen.

Men han kører naturligvis ikke butikken alene, og senest har Brøndby IF ansat rutinerede Carsten V. Jensen i en rolle som fodbolddirektør. CV og Jan Bech Andersen vil naturligt have et tæt samarbejde i det daglige.

Historierne om Jan Bech Andersens enorme passion for Brøndby er velkendte, og lige så velkendt er det, at det nogle gange er kammet over for formanden, der mest af alt er Brøndby-fan. Disse historier har ikke afskrækket Carsten V. Jensen, der glæder sig til samarbejdet med rigmanden.

- Lad mig starte med at sige, at det at have en mand som Jan Bech i en klub som Brøndby, en storaktionær med et kæmpehjerte for klubben, det har været helt afgørende for, at Brøndby eksisterer i den form, vi kender i dag. Det ved vi jo med alt det, der er investeret. Det kan man som Brøndby-tilhænger kun være positivt indstillet overfor, siger Carsten V. Jensen i et stort interview med Tipsbladet og tilføjer:

- Når man er engageret på den måde, som Jan er, så kræver han meget af sine nære omgivelser, og i nogles øjne er han måske nogle gange blevet mere fan end bestyrelsesformand, men det vil jeg ikke se som en negativ ting. For hvis ikke Jan Bech var kommet ind på det tidspunkt, og hvis ikke Jan Bech havde været her i de senere år og været med til at flytte Brøndby i nærheden af titler, så ved jeg ikke, om vi havde haft det Brøndby, som vi kender det.

- Jeg har jo ikke været tæt på. Jeg har set tingene udefra, og jeg har set det samme som andre. Jeg har set en mand med et kæmpe hjerte for klubben, og hvis jeg skulle vælge imellem at have en hovedaktionær som Jan med et kæmpe hjerte og store ressourcer lagt i klubben frem for én uden hjerte, så vælger jeg ham med hjertet, fastslår CV.

Carsten V. Jensen har været fodbolddirektør i Brøndby IF i halvanden uge. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.