• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lasse Sylvest Mikkelsen

Casper Nielsen før SønderjyskE-kamp: Vi kender dem

OB's midtbanespiller mener ikke, at fredagens modstander kan overraske fynboerne.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

SønderjyskE tager fredag i mod OB i en duel mellem syvende- og ottende-pladsen i Superligaen. Begge hold er kommet fint fra start, og har hver især hentet to sejre, spillet to kampe uafgjort og lidt to nederlag.

OB's Casper Nielsen fortæller, at han og holdkammeraterne er godt klædt på til duellen.

- Jeg tror, de fleste i vores trup er klar over, hvad der venter os, når vi skal møde SønderjyskE. Vi kender dem, og vi ved, hvad de er kendte for. Selvfølgelig bliver det en svær kamp, og det er vi klar over. De er gode i omstillingerne, men det er få ting, de er gode til. Til gengæld er de rigtig gode til de ting, som de er gode til, og det gør dem ekstraordinære. De lukrerer på omstillinger i kampene med direkte bolde mod Mikael Uhre, og vi skal være klar fra start og finde vores eget spil frem på fredag, siger Casper Nielsen til klubbens hjemmeside.

Begge klubber led et nederlag i slutningminutterne af deres respektive kampe i weekenden, men i OB-lejren er man optimistisk over spillet, hvor man 'bare' mangler det sidste held.

- Jeg har selv set kampen igen, og det er meget det sidste, vi mangler. Det var faktisk rigtig fint lige op til modstanderens sidste kæde, men der kunne vi ikke bryde helt igennem, og sådan er det i fodbold engang imellem. Vi skal være skarpere i de små ting og opsøge heldet – det kræves det engang imellem. Det så vi ved FCM’s mål til 1-0, hvor de scorer på et afrettet indlæg. Det held skal vi være bedre til at opsøge på fredag, og forhåbentlig kan vi sparke os i gang igen.

OB har kun vundet et opgør af de seneste 10 indbyrdes kampe, og selvom det er blevet til en SønderjyskE-sejr i de sidste fem opgør, så bekymrer det ikke den tidligere Esbjerg-spiller.

- Forventningen er selvfølgelig tre point – det er det altid. Vi skal ramme vores topniveau og hæve det spillemæssige niveau, hvis vi skal have tre point. Vi glæder os allesammen til at spille en ny kamp, og denne gang skal vi simpelthen have tre point.

OB har hentet to point i de seneste tre kampe og har blot scoret fire mål i denne sæson. Omvendt har man også kun lukket fire mål ind.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.