• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov & Martin Davidsen

Casper Sloth: Havde forventet en længere snor

Casper Sloth: Havde forventet en længere snor
Foto: Rene Schütze/Polfoto

Casper Sloth havde regnet med mere spilletid i AaB, og han føler, klubben havde lovet ham en længere snor til at spille sig i form.

Af Ole Hoffskov & Martin Davidsen

Ni runder er der spillet i den bedste danske fodboldrække, og det vil sige, at holdene har omkring 810 minutters Superliga-bold under bæltet i denne sæson. Af de 810 minutter har Casper Sloth kun været i aktion i de 417, og det vil altså sige, at AaB har klaret sig i rundt regnet halvdelen af tiden uden den tidligere landsholdsspiller på banen.

Det er kommet bag på mange, at Casper Sloth ikke har spillet en større rolle på AaB-mandskabet, og han medgiver, at det har sat sit præg på starten i hans nye klub.

Læs også: AaB-profil knæskadet: Misser Viborg-kamp

- Det har været lidt blandet, vil jeg sige. Jeg synes, det startede okay, og jeg spillede også nogle okay kampe, men de sidste par kampe har jeg ikke rigtig spillet og er røget lidt ind og ud. Hvorfor må du spørge træneren om, det er ham, der sætter holdet. Selvfølgelig kan jeg blive bedre, men jeg mangler naturligvis kamptræning. Det var derfor, jeg kom hjem, og jo flere kampe, du får, jo mere rytme finder du også. For mit vedkommende har det været meget ind og ud, og så bliver det ikke så kontinuerligt, siger Casper Sloth til tipsbladet.dk.

Han havde regnet med langt mere spilletid på nuværende tidspunkt, og han føler ikke, snoren til ham har været lang fra cheftræner Lars Søndergaards side.

Læs også: Videostatus på AaB: Nok at tage fat på

- Uden at sige for meget, så kan jeg godt sige, at jeg havde forventet mere, men også fået fortalt inden, at der ville være lidt længere snor. Men sådan er det nogle gange, og jeg kan ikke gøre så meget andet end at klø på til træning og håbe, jeg snart kommer til at spille, siger midtbanespilleren.

Manglende spilletid er noget, der har været et tema før i Casper Sloths karriere. I Leeds United var det nærmest aldrig ikke et tema, og derfor ved midtbanespilleren også, hvordan han skal håndtere den nuværende situation i AaB.

- Jeg har oplevet værre i England, så det handler bare om at træne godt og vise nogle ting over for sig selv. Så opstår muligheden forhåbentlig igen på et tidspunkt, fastslår Sloth, der ikke mener, at han har været ramt på selvtilliden efter det mislykkede ophold i Leeds:

- Nej, det føler jeg egentlig ikke. Situationen i England var anderledes på den måde, at jeg vidste, jeg ikke ville få en chance uanset hvad. Jeg havde egentlig et fint forløb derovre og spillede reserveholdskampe, selv om det selvfølgelig ikke er det samme. Så på den måde føler jeg ikke, min selvtillid er nede, men det jeg mangler er som sagt kamptræning på førsteholdsniveau.

Da Casper Sloth forlod AGF i sommeren 2014, var det som en markant profil i Superligaen og som dansk landsholdsspiller. Det niveau håber han, at han kan nå igen, men først er der andre skridt, der skal tages.

- Der er ingen tvivl om, at det er min ambition, men det kræver, at jeg spiller stort set hver eneste gang, jeg har mulighed for at spille. Jeg tror på, jeg kan komme tilbage, men jeg skal lige tilbage i rytme og spille noget kontinuerligt fodbold, før det hele begynder at køre, siger han.

Casper Sloth har underskrevet en tre-årig aftale med AaB.