• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Chokeret målscorer: Ved at man skal sparke mod det lange hjørne

Chokeret målscorer: Ved at man skal sparke mod det lange hjørne
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Søren Henriksen sparkede bolden i mål til 1-0, og erkendte efter kampen, at det var et forsøg på et indlæg, da han scorede mod AaB.

Af Oliver Okstrøm

Vendsyssel tog søndag aften sejren i kampen om Nordjylland, da de slog AaB med 1-0 på udebane. Her blev sejrsmålet sat ind af Søren Henriksen, der havde sneget sig med frem, og sparkede i venstresiden mellem feltet og sidelinjen bolden i kassen.

Efter kampen slog han fast, at det bestemt drejede sig om et skud og ikke et indlæg, da han overlistede Rinne i AaB-målet. Det skete i et interview med TV3 Sport.

- Jeg ser, at han var langt ude, keeperen, og så ved man altid, at den skal altid bare over i det lange hjørne, lyder det med et smil fra Henriksen.

Han kom dog på bedre og mere ærlige tanker lige efter, hvor han præciserede scoringen.

- Jeg var faktisk lidt i chok. Det var selvfølgelig fedt, men jeg prøvede at lægge bolden indover, og så sejlede den ind i det lange hjørne. Det tæller også, fortæller Søren Henriksen om sit første Superliga-kamp i denne sæson.

Sejren betyder, at Vendsyssel nu er på 12. pladsen, mens AaB er på femtepladsen. Næste opgave for Vendsyssel er mod Sønderjyske på hjemmebane, mens AaB skal møde FC Nordsjælland.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.