• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Benjamin Lillelund

Claus Nørgaard har fået nyt job

Foto: Getty Images/Jan Christensen

Claus Nørgaard har landet et job i Esbjerg fB, hvor han bliver assistenttræner under John Lammers.

Af Benjamin Lillelund

Oprindeligt havde Claus Nørgaard job som cheftræner i Sønderjyske sæsonen ud, men han forlod det røde sæde i december. Nu har han fået fremtiden på plads.

Således kan Esbjerg fB i dag offentliggøre, at de har ansat Claus Nørgaard som assistenttræner. Dermed skal Nørgaard indgå i et team sammen med cheftræner John Lammers.

Nørgaard tiltræder som assistenttræner til sommer, når forberedelserne til den nye sæson skydes i gang. Han overtager rollen som assistent fra Lars ”Lungi” Sørensen, som overgår til ungdomsakademiet.

– Det har hele tiden været planen at ansætte en assistenttræner med erfaring og kompetencer fra højeste niveau, og det får vi med ansættelsen af Claus Nørgaard, som sikrer os et meget stærkt trænerteam også i den kommende sæson i Superligaen, siger sportschef Jimmi Nagel Jacobsen til klubbens hjemmeside.

– Claus har arbejdet rigtig meget med unge spillere i sin tid i Brøndby og som cheftræner for flere ungdomslandshold i DBU, og det passer godt med den strategi vi har i EfB om at udvikle vores unge spillere til førsteholdsfodbold.

39-årige Claus Nørgaard har udover jobbet i Sønderjyske tidligere blandt andet været assistent for Brøndby IF og landstræner for flere ungdomslandshold.

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.