• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

Colin Todd stopper i Randers til sommer

Colin Todd stopper i Randers til sommer
Foto: Objektiv / Randers FC

Colin Todd er færdig i Randers efter denne sæson.

Af Martin Davidsen

Colin Todd forlader Randers FC efter denne sæson. Det har klubben netop bekræftet i en pressemeddelelse.

Ifølge Randers FC stopper Todd i klubben efter "gensidig aftale".

- Jeg har været i denne fodboldklub i seks år i alt. Først fra 2007 til 2009 og senest fra 2012 til nu. Jeg har i høj grad nydt min tid her også selvom det har betydet personlige afsavn, da min familie har boet i England i alle årene. Jeg har aldrig fortrudt, at jeg tog imod denne udfordring. Jeg har nydt muligheden for at hjælpe Randers FC til at blive en anerkendt og respekteret fodboldklub på højeste niveau i Danmark, siger Colin Todd til randersfc.dk.
 
Todd har været i Randers FC i to omgange. Senest blev han ansat i sommeren 2012, men i foråret 2014 var han på sygeorlov på grund af hjerteproblemer. Også i januar var han fraværende på grund af rygproblemer. Det er dog ikke helbredet, der sætter en stopper for englænderens arbejde i Randers.
 
- Alting har en ende, og selvom mit helbred er fint, så lyver dåbsattesten ikke. Jeg fylder 68 senere i år, og både jeg og min familie synes, at det er tid til at gå på pension efter en lang karriere som spiller, manager og træner. Jeg ved, at min fratrædelse vil blive kædet sammen med nogle af de seneste hændelser i klubben. Selvom vi alle gerne havde været foruden disse hændelser, kan jeg helt ærligt sige, at ingen enkelt hændelse har udløst denne gensidige aftale. Jeg vil gerne takke alle i og omkring klubben for den opbakning, jeg har nydt gennem årene og benytter lejligheden til at ønske Randers FC alt godt fremover, siger Colin Todd.
 
Siden forårets ballade i Randers mellem Jonas Borring og Christian Keller har det været fremme, at forholdet mellem Colin Todd og ledelsen i Randers FC har været køligt. Dette bliver altså afvist af cheftræneren.
 
Randers har seks kampe tilbage i denne sæson. Næste opgør er på lørdag, hvor Hobro IK er modstanderen.
 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.