• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Corlu blev skurken da Lyngby blev slået ud af Fremad Amager

Foto: Getty Images

Fremad Amager snuppede sejren over Lyngby i pokalturneringen onsdag aften efter straffesparkskonkurrence.

Af Oliver Okstrøm

1. divisionsholdet Fremad Amager blev den store, da de stod overfor Superligaen-oprykkerne fra Lyngby onsdag aften, hvor det endte med en sejr efter straffesparkskonkurrence, hvor Lyngbys Rezan Corlu blev skurken.

Som kampen skred frem var det Pierre Larsen, der bragte Fremad Amager foran i begyndelsen af anden halvleg, da han sendte en bolden i kassen efter et godt forarbejde fra Zubanovic. 

Herefter voksede Lyngbys pres i kampen, og med lidt mindre end et kvarter tilbage af den ordinære spilletid, da Gustav Marcussen sendte bolden i netmaskerne efter en teknisk svær flugter, hvor han overlistede Sebastian John i Fremad Amager-målet.

Mere blev det ikke til i den ordinære spilletid, og i den forlængede spilletid lykkedes det heller ikke at få scoret for nogen af holdene, og derfor måtte de videre i straffesparkskonkurrence for at finde en vinder.

Her blev det til ni scoringer på ti skud, og her blev det undervejs til en lækker Panenka-scoring af Lyngbys Lasse Fosgaard. Det hjalp dog ingenting, da Rezan Corlu stod med det sidste skud. 

Her havde Sebastian John forudset, at Corlu ville sparke mod venstre, så selvom han kastede sig inden sparket, så reddede han forsøget, og Fremad Amager-spillerne kunne udbryde i vild jubel over at have slået Superliga-holdet ud..

Tidligere på dagen lykkedes det for AGF at vinde med 6-2 mod Marstal/Rise fra Fynsserien efter forlænget spilletid, mens AaB maste Nørresundby med hele 8-0.

Superliga

Mere Superliga

Fokus