• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Benjamin Lillelund

CV: Der er altid interesse for Mukhtar

Brøndby IF’s sportsdirektør understreger, at der altid er interesse for Hany Mukhtar.

Af Benjamin Lillelund

Efterhånden er det længe siden, at Hany Mukhtar har vist sig frem fra den side, der fik fans og eksperter til at vurdere ham som en af Superligaens allerbedste spillere.

Formnedgang og senest skader har plaget tyskeren, der også har været rygtet væk fra Brøndby IF. Og de rygter vil altid være der, understreger Brøndby IF’s sportsdirektør, Carsten V. Jensen.

– Der er altid interesse, særligt for en type som Mukhtar. Det kan jeg slet ikke afvise, at der er. Men foreløbigt er han lige om hjørnet til at kunne hjælpe os igen, siger Carsten V. Jensen til 3point.dk.

En erstatning for et eventuelt Mukhtar-salg kan der også blive tale om, men et salg synes på nuværende tidspunkt ikke synderligt realistisk.

– Det må vi jo kigge på, hvis der er nøglespillere der forsvinder. Men lige nu og her tror jeg på, at Mukhtar er her i efteråret også, siger sportsdirektøren.

Hany Mukhtar var sidst i aktion 17. maj i pokalfinalen mod FC Midtjylland, og han er tidligst i spil til et comeback mod AGF i næste uge.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.