• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Sloth

CV: Har været forberedt på Wilczek-salg i 4-5 måneder

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Carsten V. Jensen har i flere måneder sørget for at Brøndby var klar til, at Kamil Wilczek forlod klubben. Og de har råd til at aktivere frikøbsklausulen på polakkens afløser

Af Mikkel Sloth

Da 3F Superliga-klubben Brøndby IF tidligere på denne uge solgte topscorer og anfører Kamil Wilczek, var det ikke noget, som kom ud af det blå for vestegnens fodboldflagskib. De havde nemlig i lang tid forberedt sig på et salg af den målfarlige angriber. Det fortæller fodbolddirektør Carsten V. Jensen til podcasten BrøndbyLyd ifølge 3point.dk.

Det skete helt konkret ved at hente Samuel Mráz på en lejeaftale med en købsoption, som der nu er råd til at aktivere, afslører 'CV'.

Læs også:Brøndby IF vinder træningskamp mod Hvidovre

- For fire-fem måneder siden forberedte vi os på den her situation (ved at hente Mraz, red.), og hvis vi skal have det maksimale udbytte ud af, at vi har skabt en værdi på Wilczek, – i en sen alder, skal jeg hilse og sige – så skal den også realiseres, så vi kan geninvestere, siger 'CV' og fortsætter:

- Det er det, som vi har gjort nu, hvor vi rent faktisk har råd til at indfri en Mraz-aftale, hvis det viser sig, at han lige præcis bliver afløseren. Og hvis Wilczek havde spillet videre og Mraz ikke havde spillet, så havde vi i princip spildt hele det år, hvor vi havde lejet Mraz, og vi havde ikke kunnet træffe en afgørelse. Så der ligger faktisk rigtig mange ting i det her.

Læs også:Avis: Derfor kan Brøndby ikke få Red Bull i navnet

Samuel Mráz har nogle store sko at udfylde. Kamil Wilczek var suveræn topscorer i 3F Superligaen i efteråret med 17 mål i 18 kampe. Slovakiske Mráz får første gang muligheden for at bevise sit værd for alvor, når Brøndby den 16. februar møder OB på udebane i de blå-gules første kamp i forårssæsonen.

Læs også:Brøndby-fans køber Eurojackpot-kuponer: Vil give gevinsten til BIF

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2020

Læs også:Medie: Konfliktområde afskrækkede Kamil Wilczek