2017-03-19 18:29

Carsten V. Jensen er meget begejstret for Stanislav Lobotka, og han ser ham i en top 5-liga i fremtiden.

Stanislav Lobotka lever en forholdsvis anonym tilværelse i FC Nordsjælland, hvor han dog gang på gang leverer på et stabilt højt niveau. Det er klubben sportsdirektør, Carsten V. Jensen, udmærket klar over, og han ser da også midtbanespilleren i en større liga.

- Hans helt grundlæggende tilgang er, hvad der kan bære spillere langt. Han jagter ikke kontrakter. Han er fokuseret på hverdagen og på at udvikle sig. Han møder altid motiveret op og har et modent syn på at være professionel i en ung alder, og det kommer til at bringe ham langt. Udover han har et naturligt stort talent, så har han de karakteregenskaber, der skal være med til at bringe talentet til sin ret. Jeg ser ham i en top 5-liga i fremtiden, det er jeg ret overbevist om, han kan,« siger Carsten V. Jensen til BT.dk

Midtbanespilleren har tidligere være lejet ud til Ajax, som gerne ville leje ham i endnu en sæson, men det ønskede hans daværende klub, AS Trencin, ikke. Derfor vendte han tilbage, og sidenhen er han så skiftet til FCN. Her har han i denne sæson spillet samtlige Superliga-kampe. 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO