Thomas Frank overvejer trænerjob i udlandet
2016-01-12 19:18
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

Brøndbys Patrick Da Silva har et lille håb om, at Riza Durmisi bliver solgt i dette transfervindue.

Hvis der er noget, Brøndby-træner Thomas Frank ikke står og mangler i øjeblikket, så er det venstebacks. Dem er der hele tre af i den blå-gule trup.

Riza Durmisi og Jesper Julesgård er fortsat at finde på Vestegnen, og så er Patrick Da Silva vendt retur efter et kort lejeophold i Randers FC. Sidstnævnte er formentlig den med ringest udsigt til spilletid i foråret, men det kan ændre sig, hvis brandvarme Riza Durmisi bliver solgt.

Noget, Patrick Da Silva håber en smule på.

- Jeg skal måske håbe på, at Riza (Durmisi, red.) bliver solgt denne vinter. På den måde bliver min chance for at komme til at spille større. Men jeg må også være realistisk og klar på, at det måske ikke kommer til at ske. Og så står jeg i en situation, hvor det godt kan blive et langt halvt år. Men jeg må bare være tålmodig og se, hvad der sker, siger Patrick Da Silva til 3point.dk.

Venstrebacken har i denne sæson tørnet ud for både Randers og Brøndby, og da det ikke er tilladt at repræsentere tre klubber samme sæson, har Da Silva ikke mange andre muligheder end at blive på den københavnske Vestegn og tage kampen op. En eventuel redningskrans skal komme fra Sverige eller Norge, hvor sæsonen følger kalenderåret.

- Jeg står i en situation, hvor jeg enten kan være i Brøndby eller Randers. Der er Brøndby helt klart det mest oplagte. Jeg lægger mig ikke ned. Det bliver svært, men nu er jeg her og må se hvad tiden bringer, lyder det fra Da Silva.

Han nåede at spille fem kampe for Randers FC i efteråret.

 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO