• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sylvester Guldberg Røn

Dal Hende kapitulerer: FCK har været klasser bedre

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Marc Dal Hende ønsker FC København tillykke med det danske mesterskab og erkender, at københavnerne bare har været bedre.

Af Sylvester Guldberg Røn

FC Midtjylland havde brug for en sejr, hvis ikke guldet officielt skulle ryge til FC København mandag aften. Ulvene fik dog hevet den nødvendige sejr hjem, da det blev til en 1-2 sejr over FC Nordsjælland. 

Det ser dog mere end svært ud for midtjyderne, der med fire kampe igen har hele 11 point op til FC København på førstepladsen. FC Midtjylland-backen Marc Dal Hende erkender dog også, at mesterskabsløbet er kørt. 

- Hvis vi skal være helt ærlige, har det været slut i nogle kampe. FC København har set rigtig stærke ud, og det er helt fortjent, at de vinder mesterskabet. I foråret har de bare været klasser bedre end alle os andre, sagde Marc Dal Hende efter kampen til TV3 Sport. 

FC Midtjylland tog dog stadig en sejr, og dermed tankede de selvtillid inden den pokalfinale, der venter mod Brøndby. Marc Dal Hende erkender, at det var en svær kamp i Farum.

- Det var jo, som det tit er her i Nordsjælland. De spiller godt de unge drenge, og de får lavet et mål. Vi er på bagkant i hele første halvleg, men vi komer ud med et andet udtryk i anden halvleg og kommer i gang på dødboldene. Jeg er sindssygt stolt af drengene, siger Marc Dal Hende. 

FC Midtjylland besøger i næste weekend OB. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020