Juventus snupper sejr over Damsgaard og Sampdoria

Juventus hentede sæsonens anden sejr, men fik også to angribere skadet i opgøret mod Sampdoria.

Efter en tung sæsonstart har Juventus fundet fodfæste i Serie A.

Storklubben fra Torino fordoblede søndag antallet af sejre i den bedste italienske fodboldrække med en sejr på 3-2 over Mikkel Damsgaards Sampdoria.

Juventus har nu otte point for seks kampe på niendepladsen, mens Sampdoria med fem point er nummer 14.

Damsgaard kom først ind efter 59 minutter som en del af en tredobbelt udskiftning, da Sampdoria var bagud med to mål.

Fra bænken havde landsholdsspilleren set Paulo Dybala åbne scoringen med et flot og velplaceret langskud efter ti minutter.

Hvad der lignede en god eftermiddag for den argentinske offensivspiller, blev vekslet til stor ærgrelse, da han cirka ti minutter senere forlod banen grædende med en skade.

Álvaro Morata udgik også for Juventus i opgørets slutfase, og begge angribere misser holdets kommende kampe i Champions League og Serie A.

- Dybala og Morata er helt sikkert ikke klar mod Chelsea og Torino, siger Juventus-træner Massimiliano Allegri ifølge AFP med henvisning til den kommende uges opgaver.

Men Juventus kunne også uden teknisk stærke Dybala mod Sampdoria. Med få minutter til pause omsatte EM-guldvinderen Leonardo Bonucci et straffespark til 2-0.

Dommeren havde peget på pletten, da Nicola Murru ramte bolden med hånden, og kendelsen blev fastholdt efter et videogennemsyn.

Bare minuttet efter blev jublen på Allianz Stadium dog dæmpet igen. Her steg en anden forsvarsspiller, Maya Yoshida, til vejrs og stangede en reducering til 1-2 i nettet.

Den italienske landsholdsspiller Manuel Locatelli åbnede sin målkonto for Juventus efter sommerskiftet ved at score i et tomt mål efter 57 minutters spil.

Damsgaard blev ligesom flere andre sendt på banen, og med syv minutter igen fik Sampdoria igen færten af point.

Adrien Silva serverede bolden for fødderne af Antonio Candreva, der med en perfekt afslutning skar halvdelen af hjemmeholdets føring.

Heldigvis for Juventus blev det ikke mere spændende end det, og anden sejr i træk var en realitet.