2017-11-13 14:09
Foto: Allan Høgholm/Getty Images

Den tidligere AGF-spiller gik forrest, da der var problemer på tilskuerpladserne.

Den tidligere AGF-spiller, Daniel Christensen, slår til dagligt sine folder i belgisk fodbold, hvor han tørner ud for Westerlo i den næstbedste række. "DC" og holdkammeraterne har haft en skidt sæson indtil videre, og lørdag tabte holdet 0-1 hjemme til St. Gilloise.

Det var for meget for nogle af hjemmeholdets fans, og undervejs i kampen kastede en Westerlo-tilhænger et fyldt plastickrus i hovedet på en St Gilloise-spiller. Det førte til en kort afbrydelse af kampen, før den blev genoptaget.

Efter kampen tog Daniel Christensen kampen op mod Westerlo-fansene for at markere, at opførslen ikke var okay. Voetbalprimeur skriver, at danskeren til sidst måtte føres væk af nogle holdkammerater.

- Den ene fan, som kaster noget på banen, ødelægger det for alle andre, så det kan vi ikke tillade. Det ønskede jeg at kommunikere efter kampen, og jeg er mand nok til at kunne stå imod, siger Daniel Christensen til Het Nieuwsblad.

Danskerens holdkammerat, Wouter Corstjens, havde foretrukket en lidt mere afdæmpet reaktion fra sin holdkammerat.

- Daniel er en meget stille og rolig fyr, men det her var ikke hans smarteste handling. Jeg kan godt forstå fansenes frustrationer, men nu er det vigtigt, at de støtter holdet. I svære tider har vi brug for opbakning, siger forsvarsspilleren.

Daniel Christensen skiftede fra AGF til Westerlo i sommeren 2016. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken klub rykker direkte ud af Superligaen?

SUPERLIGA-VIDEO