Daramy på tavlen for FCK mod svensk storklub

FC Københavns stortalent, Mohammed Daramy scorede, da løverne fik uafgjort mod den svenske storklub Helsingborgs IF i en træningskamp.

FC København holder formen ved lige op til Superligaens mesterskabsspil, da her til aften på udebane mødte Helsingborgs IF i en træningskamp som endte 2-2. Klubbens store talent, Mohammed Daramy, scorede kampens første mål.

FC København stillede med et slagkraftigt hold på trods af, at flere af klubbens profiler er afsted med deres respektive landshold. Der skulle blot gå fem minutter inden Mohammed Daramy udnyttede, at han havde fået chancen fra start, da han scorede og bragte FCK foran med 1-0.

FC København kunne ikke nyde føringen spor længe, da Helsingborg udlignede ved en scoring af Wanderson blot to minutter senere.

Det danske mandskab tog teten i opgøret og kom foran efter en halvtimes spil, da Nikolaj Thomsen bragte FCK foran med 2-1 efter en fin aflevering af Fischer, hvilket betød at de kunne gå til pause med en 2-1 føring.

Fem minutter skulle der gå af anden halvleg, inden kampen blev vendt på hovedet. Wanderson blev dobbelt målscorer, da han scorede på et straffespark begået af Antonio Romeo Rocco, som også blev udvist i samme ombæring.

Resten af anden halvleg stod på et stort pres af svenskerne, hvor tidligere Brøndby-spiller, Anders Randrup havde et nærgående forsøg. Ind kom bolden dog ikke, og træningskampen endte derfor 2-2 i det svenske.