• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

David Nielsen: Der skal lyde stor kredit til spillerne

Foto: Getty Images

AGF-cheftræner David Nielsen mener, at den måde, som spillerne har tacklet at vende tilbage efter coronapausen har været helt i top.

Af Oliver Okstrøm

AGF har i denne sæson været godt kørende, ligesom de efterhånden er et godt bud på en bronzevinder, når sæsonen er ovre. Det skyldes blandt andet også, at aarhusianerne er kommet godt ud på den anden side af coronapausen med fire point efter to kampe.

Nu venter en udekamp mod AaB, og inden dét opgør er der ingen tvivl om, at AGF's cheftræner David Nielsen har været glad for spillernes indsats i de to første kampe efter pausen. Det gør han klart i et interview med Århus Stiftstidende.

- Der skal lyde en stor kredit til spillerne. Alle vi andre går rundt og lader som om, at det er en helt almindelig situation. Dem der ser på fodbolden, og jer der skal dække den, giver ikke, og det synes jeg heller ikke I skal, spillerne en undskyldning for noget som helst. Sandheden er, at de har gået to en halv måned, næsten tre, uden at spille en fodboldkamp, siger han og fortsætter:

- Den måde min gruppe spillere har håndteret det på i de to første kampe, er jeg rigtig glad for. Det var to meget vigtige kampe for os, som sagtens kunne have fået et andet udfald. Både i forhold til måden kampene er gået på, men også i forhold til de modstandere vi har været oppe mod, lyder det fra David Nielsen.

AGF-cheftræneren peger endvidere på, at holdet i de to seneste kampe mod Randers og OB har vist mental robusthed og en ekstrem forståelse for det hele. Spillernes viste ifølge David Nielsen godt, at scoringen til 1-1 mod Randers betød, at de var sikre på top seks, og sejren over fynboerne krævede stor koncentration.

AGF's kamp mod AaB spilles søndag klokken 17, ligesom de øvrige kampe i Superligaen.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus