• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

David Nielsen er vild med nyindkøb: Har ikke fået kredit nok tidligere

I AGF er Nicolai Poulsen hurtigt blevet en vigtig spiller for klubben, og deres cheftræner David Nielsen holder sig heller ikke tilbage med de rosende ord.

Af Oliver Okstrøm

Op til denne sæson hentede AGF midtbanespilleren Nicolai Poulsen hos rivalerne fra Randers, og det er gået hurtigt med at få ham kørt ind på holdet. Aarhusianernes cheftræner David Nielsen er da også meget tilfreds med nyerhvervelsen.

Det gør han klart i et interview med Århus Stiftstidende.

Her peger David Nielsen på, at Nicolai Poulsen har vist sig som en stærk spiller og en klar forstærkning af holdet i alle træninger, testkampe og de to Superliga-kampe, som de nu har spillet.

- Han har en god balance mellem at være dygtig til at spille og at være stærk til at rydde op på midtbanen og stoppe omstillinger. Han har ikke fået nok kredit tidligere i sin karriere for at være en dygtig boldspiller, siger han og fortsætter:

- Men det har han i kampene for os vist, at han er. Det har været tydeligt, hvad han har gjort for vores hold med bolden, lyder det fra David Nielsen.

Nicolai Poulsen selv peger på, at han har haft en fordel i, at han har været med siden den første træning med sine nye holdkammerater - og så har det tilmed haft betydning, at AGF solgte Jens Stage til FCK, som gjorde vejen til startopstillingen en del lettere.

Senest tabte AGF med 1-2 i Parken mod FCK, og deres næste opgave er på hjemmebane mod FC Midtjylland.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.