• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

David Nielsen lover smerte til AGF-spillerne den kommende tid

Spillerne i AGF kan godt forberede sig til en særdeles hård træningslejr under David Nielsens ledelse.

Af Morten Jørgensen

Superliga-klubberne er begyndt at forberede sig frem mod den kommende sæson, og i den kommende tid venter der en række træningslejre, og det er som regel lig med stenhård træning.

Sådan er det i hvert fald hos AGF, og spillerne i den aarhusianske klub vil med fordel have holdt formen nogenlunde ved lige i sommerferien, for på træningslejren venter der én ting.

- Smerte. Det er nu, vi skal finde den hårdeste kerne frem i os selv, så det er en hård, men god tid, der venter os, og sådan skal det også være i en opstartsfase, forklarer David Nielsen til AGF’s hjemmeside.

AGF skal i morgen spille træningskamp mod AC Horsens, hvorefter der venter et par dage mere med træning i Aarhus, inden klubben i weekenden drager til Rotenburg i Tyskland, hvor årets træningslejr afholdes.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AGF - Brøndby IF

Begge hold går ind til kampen med gode sejrsstimer i ryggen, men begge kan ikke fortsætte. Læs vores optakt til en af dansk fodbolds klassiske storkampe.

Optakt: AaB - AC Horsens

AC Horsens har ikke vundet i de seneste seks udekampe i Superligaen men møder et AaB-hold, der har topscoreren skadet. Hvem vinder søndag i Aalborg?